Om Oss

Lebeme Mat & Dryck AB

01 133 IMG_1192 125

Lebeme är ett helägt familjeföretag och vi har mer än 30 års erfarenhet av produktprofilering i centrum av din kundkrets. Vår affärsidé är att ”’servera”’ din produkt till en bred skara av konsumenter.Vi skapar aktiviteter och arrangemang för alla typer av företag.

Hur hjälper vi dig med att marknadsföra din produkt på det mest lönsammaste sättet? Fokus på kvalitet och lönsamhet är viktigt. Vi sätter oss ned tillsammans med dig och lägger först upp en strategiplan. Vi tittar på problemet; är det en ny vara som ännu inte är ute på marknaden och som behöver marknadsföras? Är det en produkt som inte säljer som förväntat och vad beror det på? Har produkten inte gjorts tillräckligt ””känd”” via annonsering, direktreklam eller annan marknadsföring? Vi föreslår lösningar baserade på överenskommen budget, exempelvis: Butiksdemonstrationer inkl butiksskyltning och hur demonstrationsmiljön skall designas. Mässdemonstrationer inkl mässmaterial som t ex affischering, skärmutställning etc. Events. I samband med demonstration kan vi i samarbete med övriga affärsinnehavare, i en galleria t ex, från en gemensam scen ha musikuppträdanden, ”kändis”-draghjälp m m. Sampling.

Vår personal går runt i butik, köpcentra, eller mässlokaler och delar ut gratisprover. Vi skapar aktiviteter och arrangemang för alla typer av företag och dess produkter. Tillsammans med kunden bygger vi upp en effektiv säljsupport, med strukturella och lönsamma helhetslösningar. A och O för ett företag och dess produkter är att ständigt synas så att man inte försvinner i mängden, eller glöms bort.